2016. augusztus 20., szombat

Arkangyalok hada



Azt szokták mondani, hogy az arkangyalok az őrangyalok felett állnak, úgymond az ő főnökeik. Természetesen náluk egész más ez a hierarchia, és nem úgy kell elképzelni egy főnök – alkalmazott viszonyt, mint nálunk, embereknél. Ez egy szeretetteljes viszony, amiben nem uralkodik az ego hangja. A cél, hogy ezt érjük el itt a földön is.

Visszatérve az angyalokhoz, kiváltképp az arkangyalokhoz, ők olyan speciális angyalok, akik egy- egy ügyért felelősek, úgymond specializálódtak bizonyos esetekre. Nézzük meg, hogy melyik arkangyalhoz milyen feladat tartozik.

Rafael arkangyalt hívhatod segítségül, ha valamilyen betegség okoz nehézséget az életedben, hogy mihamarabb a gyógyulás útjára léphess. Ha valamilyen nőiességgel kapcsolatos fizikai problémád adódott, akkor Haniel arkangyalt is kérheted Rafaellel együtt.

Mihály arkangyal a megfelelő segítség számodra, ha szeretnél védelmet kérni saját magad, a szeretteid, vagy bármi köré, ami fontos neked.

Sámuel arkangyal lesz a segítségedre, ha szeretnél hamar megtalálni valamit, legyen az egy tárgy, egy személy vagy egy megfelelő munka. Ne feledd, hogy azt kérd tőle, hogy segítsen a megtalálásban, hiszen gondolom, nem szeretnél egész életedben vele együtt keresgetni.

Haniel arkangyal harmóniát hoz az életedbe, és segít megerősíteni a női oldaladat (ez a férfiaknál is szükséges). Kérheted őt nőként a női egészség megőrzésében és visszaszerzésében is. Ha szeretnéd erősíteni az intuícióidat, akkor szintén Ő a megfelelő segítő.

Ariel arkangyal segít a teremtésben, manifesztálásban. Ha valamit nagyon el akarsz érni, akkor kérd őt, hogy az energiájával erősítsen meg, és segítse a teremtő folyamatot. Az állatok, különösen a vadonban élő állatok segítője is.

Azrael arkangyal a gyász során nyújt segítséget, illetve segíti a testét itt hagyó lelket, hogy könnyen hazataláljon.

Sandalphon arkangyal segít imáidat Isten elé vinni, hogy azok mihamarabb meghallgattassanak és megválaszoltassanak. Ő a zene arkangyala is. Ezért, ha nem tudod, hogy a lelkednek milyen zene tenne jót, fordulj hozzá.

Raguel arkangyal az emberi kapcsolatok nagy szakértője. Segít neked, ha harmóniát, megbocsátást szeretnél vinni valamelyik kapcsolatodba.

Jophiel arkangyal megszépíti az életedet, és felnyitja a szemedet a körülötted lévő szépség felismerésére is. Ha negatív gondolataid vannak, segít azokat széppé és optimistává varázsolni.

Gábriel arkangyal elsődlegesen a gyerekekkel kapcsolatban van a segítségedre. Segít a fogamzástól kezdve, a gyermeknevelésen át minden helyzetben. Másik feladata az információ megfelelő közlése, ezért segíti az írásbeli és szóbeli kommunikációt is.

Jeremiel arkangyalt akkor hívhatod segítségül, ha szeretnéd elmélyíteni spirituális képességeidet, és szeretnéd megérteni az életet. Ha kéred, segít a tisztánlátásod megerősítésében is.

Metatron arkangyal a csakratisztításban van segítségedre. A hozzá kötött szakrális alakzatokkal, a Metatron kockákkal megtisztítja energiaközpontjaidat a káros energiáktól. Az indigó gyerekeknek is nagy segítője.

Raziel arkangyalt a spirituális megértéshez hívhatod segítségül. Segít az előző életek feltárásában és az álomfejtésben is.

Uriel arkangyalt tanuláshoz, vizsgázáshoz hívhatod segítségül. De akkor is segít, ha ötletekre van szükséged.

Zadkiel arkangyal segít az emlékezésben. Segít, ha egy rossz emléket akarsz feldolgozni, de akkor is hívhatod, ha szeretnél emlékezni spirituális küldetésedre.


Látható, hogy az arkangyalok valóban minden életterületet lefednek, és bármikor lehet a segítségüket kérni, ha szükségét érzed. Ezek a csodálatos égi lények akkor boldogok, ha segíthetnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése